Cazare la poalele muntilor Făgăraş

Pentru rezervari sunati la 0762.569.857

Atractii turistice

Pozitia pensiunii noastre va ofera posibilitatea sa vizitati cele mai frumoase monumente istorice si ale naturii din centrul României. Astfel, pe o raza de 100km puteti vedea:

1.Manastirea Carta

Fosta manastire cistericiana Carta este considerata unul dintre cele mai vechi si mai importante monumente ale goticului timpuriu din aceasta parte a Europei.

Distanta: 55km

2. Biserica de la Harman

Biserica a fost construită în secolul XIII pe baza unei vechi bazilici romane iar în jurul său există o fortificație, construită după modelul fortărețelor saxone.

Distanta: 75km

3.Biserica din Codlea

Biserica din Codlea este cel mai vechi monument al orasului fiind inconjurat de bastioanele Cetatii Bisericesti si de zidurile de fortificatie.

Distanta: 50km

4.Biserica din Feldioara

Biserica a fost ridicată în secolul XIII în stil goric de coloniştii saşi, care îi dau numele de Heling Kreuz Kirche, în traducere Biserica Sfintei Cruci

Distanta: 70km

5.Biserica fortificata Săschiz

Biserica masivă, construită din piatră de carieră, în stil gotic, apartine arhitecturii sasesti de secol XV si face parte din patrimoniul UNESCO.

Distanta: 91km

6.Cetatea Prejmer

Prejmer este cea mai mare biserica fortificata din sud-estul Europei si cea mai bine conservata, facand parte din patrimoniul mondial UNESCO.

Distanta: 83km

7.Transfagarasanul

Transfagarasanul este poate cel mai spectaculos drum din tara, si fara indoiala numele vine de la faptul ca acesta traverseaza Muntii Fagaras.

Distanta: 55km

8.Lacul Bâlea

Lacul Balea este situat la peste 2000 m altitudine, in una din cele mai spectaculoase rezervatii naturale a Romaniei, rezervatie ce ce se intinde pe o suprafata de 180 ha.

Distanta:85km

9.Poiana Narciselor

Rezervaţia naturală Dumbrava Vadului, cunoscută ca Poiana Narciselor, este cea mai mare rezervaţie naturală de profil din Europa, întinsă pe o suprafaţă de 400 de hectare.

Distanta: 21km

10.Pestera Valea Cetatii

Peştera face parte din aria naturală protejată Peştera Valea Cetăţii, arie naturală protejată pentru protecţia şi conservarea elementelor naturale cu valoare şi semnificaţie deosebita.

Distanta: 70km